
Benodigdheden
Ingrediënten:
- 2 pakjes Philadelphia Keuken Naturel of Light (à 80 gr)
- Oreo’s met chocolade vulling (200 gram)
- Roomboter (50 gram)
- Griekse yoghurt 0% vet (200 gram)
- Witte basterdsuiker (75 gram)
- 1 zakje vanillesuiker
- Melk- of pure chocolade (300 gram)
- 2 zakjes klopfix/klopklop (8 gram)
- Slagroom (3dl)
- Oreo’s met witte vulling (150 gram)
Materialen:
- Springvorm
- Keukenmachine
- Kom
- Magnetron
- Staafmixer
Aan de slag!
1. Vet de springvorm in met een beetje boter en verkruimel de Oreo koekjes met chocolade vulling met de boter in de keukenmachine. Verdeel het mengel daarna over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.
2. Brokkel de chocolade boven een kom in kleine stukjes. Smelt de chocolade daarna 90 seconden op 900 watt in de magnetron. Laat de chocolade vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur.
3. Klop de yoghurt, Philadelphia, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa. Spoel de kloppers daarna goed af.
4. Strooi de klopfix al kloppend door de slagroom. Klop de slagroom net zolang totdat de slagroom stijf is.
5. Mix of roer de afgekoelde chocolade door het Philadelphia-mengsel. Voeg daarna de slagroom toe aan het chocolade-Philadelphia mix en verdeel de vulling gelijkmatig over de springvorm. Laat de taart daarna minimaal 2 uur in de koelkast staan.
6. Voordat je de taart gaat serveren, breek je de Oreo’s met witte vulling in grove stukken. Verdeel de Oreo stukken over de taart en smullen maar!

Liefst shannon
Geen opmerkingen:
Een reactie posten